To, co jsme už dlouho očekávali (vlastně už od vzniku této stanice) se stalo skutečností, byť v trochu jiné podobě. Novinka tak bude kombinací původního obsahu s novým, název, jak vidíte, je ale zcela odlišný
a zmizela z něj „Prima“.

Po pěti letech vysílání se Prima Comedy Central, součást skupiny Viacom CBS, změní na Paramount Network, a to 12. ledna 2021. Program bude kombinovat komediální show z Prima Comedy Central, jako například Comedy Club, Taková moderní rodinka nebo Červený trpaslík, s večerními filmovými trháky od Paramountu. Na první dny jsou například připraveny snímky, jako Terminál, Záměna či Americká krása.

Programové schéma staronové stanice Paramount Network.

„Paramount Network je nedávno představená globální značka společnosti Viacom CBS, poskytující všeobecnou zábavu. Navazuje na odkaz ikonické hollywoodské značky, a obohacuje tak programové jádro kanálu, složené z komedií, o oceňované a vzrušující seriály a filmové trháky. Díky této kombinaci je Paramount Network místem prémiové zábavy a příběhů s ještě větší přitažlivostí pro více diváků. Zároveň však i nadále zůstává domovem těch nejlepších komedií, které si zamilovali fanoušci Comedy Central,“ říká Daniel Reszka, Vice President Comedy and Entertainment Brand, Viacom CBS Networks Central and Eastern Europe.

Spolupráce se skupinou Prima a Media Clubem bude nadále pokračovat, zástupcem kanálu pro distribuční partnery zůstává společnost Axocom. Podle zaslané tiskové zprávy se nic nemění ani po technické stránce. Nová stanice zůstává v síti DVB-T2 i u všech operátorů na té samé pozici, kde nyní vysílá Prima Comedy Central.

Štítky