Z listopadových dat internetové televize Lepší.TV plynou některé změny v chování jejích diváků. A také to, že čtyři nejčastěji sledované stanice jsou Nova (19,21 %), Prima (8,44 %), Nova Cinema (6,15 %) a ČT1 (5,94 %).

Ze zaslané tiskové zprávy vyplývá, že rostoucím trendem je sledování televizního vysílání prostřednictvím jiných zařízení než televizor. Diváci tak více využívají počítač (23,14 %) a mobilní zařízení (17,4 %) všech druhů. Pro 53,37 % respondentů je však stále nejpreferovanějším zařízením klasická TV.

Sledování filmů se věnuje 32,63 % uživatelů Lepší.TV, ale v datech nejsou zahrnuty předplatitelé balíčku HBO. Na druhém místě podle druhu pořadů jsou seriály s podílem 27,91 %.

Lepší.TV vznikla v roce 2017 v Ostravě a založil ji Pavel Górecki. Cílem bylo nabízet ty nejkvalitnější služby za co nejnižší ceny. Vedle obvyklých služeb internetové televize (IPTV) nabízí Lepší.TV i divácké profily, skoro 25.000 rozhlasových stanic a možnost zakoupit si službu HBO OD, která je integrována přímo do ní. Lepší.TV můžete sledovat na čtyřech typech zařízení: přes aplikaci pro televizory a zařízení typu Chromecast, set-top box, počítač a nebo přes mobil/tablet.

Štítky