Poprvé po zimních a jarních peripetiích s koronavirem Prima svolala na dnešek standardní novinářské setkání k uvedení nového programu na trh.

Primu Star, v pořadí jedenáctý lineárně vysílající televizní program, dnes na tiskové konferenci v Praze představí skupina FTV Prima. Poprvé od loňského letního rozvolnění vládních opatření proti šíření koronaviru se tak stane na standardní tiskové konferenci, již Prima svolala do svého sídla v Praze na Vinici. Novináři se akce mohou účastnit pouze s negativním antigenním nebo PCR testem, případně s potvrzením o očkování nebo prodělání nemoci Covid-19 v uplynulých třech měsících. Pro novináře, kteří nebudou splňovat ani jednu z těchto podmínek, Prima zajistí testy na Covid-19 přímo na místě.

„Chystané novinky ve hvězdném duchu představí generální ředitel Marek Singer a programový ředitel Roman Mrázek. A zazáří samozřejmě i další Prima hvězdy, které dobře znáte z našich obrazovek (Jiří Krampol, Libor Bouček, Laďka Něrgešová a mnoho dalších),“ slibuje mluvčí Primy Gabriela Semová. Ačkoli se všichni zúčastnění musí prokázat negativním testem na koronavirus, během tiskové konference budou platit nezbytná hygienická opatření, včetně nošení respirátorů. Akce začíná v 16 hodin a Televizníweb.cz z ní přinese aktuální informace a zítra souhrnný článek. Prima Star má být archivním kanálem Primy, který bude mít podobné zaměření jako Nova Gold nebo ČT 3.

Štítky