UVNITŘ FOTO, PREZENTACE A SCHÉMA – Původní online zpravodajství z tiskové konference FTV Prima o jejím jedenáctém lineárním programu Prima Star, který by se měl zaměřit na původní tvorbu a zábavné pořady z archivu.

16:42 – Prima Star bude exkluzivně zařazena do placené nabídky služby T-Mobile televize, prozradil Libor Bouček.

16:37 – Hlavní večerní čas na novém programu Primy bude patřit jednoznačně zábavě v čele s pořadem Nikdo není dokonalý, uvedl programový ředitel FTV Primy Roman Mrázek. Na Prima Star se vrátí i pořady Dementi, Na Pavláska, Marta, Telebazar, Benefice, ale i Show Jana Krause.

16:34 – Nejkratším blokem Primy Star bude Podvečerní docu-soap. Nabídne pořady typu Jak se staví sen, Křižovatky života či Ženy na cestách. Na natáčení Jak se staví sen vzpomíná jeho moderátorka Laďka Něrgešová.

Pavel Trávníček zavzpomínal na natáčení Carusoshow (Foto: Jan Potůček, Televizníweb.cz)

16:28 – Denní schéma Prima Star bude založeno na Denním relaxu, Podvečerním docu-reality a Večerní zábavě. Prima v denním proudu nabídne kromě Rodinných pout a Velmi křehkých vztahů i starší díly pořadu Prostřeno! a VIP Prostřeno!, S Italem v kuchyni, Božské dorty od Markéty, Carusoshow, či Modrý kód.

16:25 – Prima Star odstartuje 14. června ráno v celoplošném multiplexu 22 Českých Radiokomunikací. Půjde o desátý lineární program skupiny FTV Prima v České republice a celkově jedenáctý (i s Prima Plus, která vysílá pouze na Slovensku).

16:23 – Programový ředitel FTV Prima Roman Mrázek potvrzuje, že se na Prima Star objeví legendární seriál Rodinná pouta, kterým Prima odstartovala éru nekonečných vztahových seriálů na českých obrazovkách.

Prima STAR PRESSkit Final by Jan Potůček

16:18 – Slova se ujímá generální ředitel FTV Prima Marek Singer. Konstatuje, že podobnou tiskovou konferenci Prima plánovala loni ke spuštění CNN Prima News, ale musela ji kvůli pandemii koronaviru zrušit. Kanál Prima Star charakterizuje jako program „na přání diváků“, který nabídne „staré fláky“ z 28-leté historie televize Prima. „Bude cílit hlavně na ženy a nabídne především naši původní tvorbu,“ přiblížil šéf FTV Prima. Nejstarším zdigitalizovaným pořadem Primy, který se objeví na Prima Star, bude Carusohow.

16:14  – Tisková konference FTV Prima začíná, moderování se ujal Libor Bouček. Na pódium přichází Jiří Krampol, jehož legendární pořad Nikdo není dokonalý, který na Primě začínal v roce 1998, bude jednou z ikon nového programu Prima Star.

Zhruba rok po startu zpravodajského kanálu CNN Prima News přichází FTV Prima s dalším lineárně vysílaným programem Prima Star. Jeho prostřednictvím chce nabízet to nejlepší z archivu vlastní dramatické tvorby, zábavných a publicistických pořadů. Primu Star skupina představuje dnes odpoledne od 16 hodin na tiskové konferenci v sídle FTV Prima v Praze – Strašnicích.

Štítky