A také na ty, které zajímá bonusový obsah k vytvářeným pořadům. Těm má umožnit sledovat zhuštěná videa v co nejkratším čase.

„Prima Pauza cílí na mladé publikum, které je díky sociálním sítím zvyklé na zábavu a krátká videa, rozhodli jsme se tak, že pro ně vytvoříme na míru novou platformu, založenou na stručném, ale výstižném obsahu, který je možné sledovat v každé krátké pauze. Kromě zábavy a oblíbených seriálů pro Prima Pauzu vytváříme vlastní obsah a bonusová videa k novým pořadům skupiny Prima,“ říká Filip Vážanský, manažer nelineárního obsahu skupiny Prima, který za novou platformou stojí.

O prázdninách si tak mohou milovníci krátkého obsahu pustit například seriály Krejzovi, Ohnivý kuře, Přístav a V. I. P. vraždy, přičemž děj je sestřihán do 12 minut. K dispozici také budou recepty z pořadů Karolína, domácí kuchařka, S Italem v kuchyni či Vychytávky Ládi Hrušky a cestovatelský pořad Ženy na cestách.

Obsah je možné zhlédnout zdarma bez registrace, a protože kvůli vytvoření Prima Pauzy navázala skupina Prima spolupráci se společností Seznam.cz, mohou ho v rámci spolupráce zhlédnout i uživatelé Seznam.cz.

Štítky