UVNITŘ TRAILER – Nejpopulárnější seriál Netflixu se vrátí 3. září, včetně českého dabingu. Na velké finále si ale budeme muset počkat do 3. prosince.

Dlouho očekávaná pátá a zároveň finální řada španělského seriálu Papírový dům (La Casa de papel) dorazí na Netflix krátce po letních prázdninách 3. září. Český Netflix již zveřejnil trailer, který slibuje napínavou podívanou. Na rozuzlení celého seriálu si ale diváci budou muset počkat až na konec roku. Netflix totiž pátou řadu rozdělí na dvě části, přičemž druhou začne vysílat až 3. prosince. Premiérová řada Papírového domu bude poprvé k dispozici i s českým dabingem, což u předchozích řad nebylo obvyklé.

Děj zatím poslední čtvrté řady Papírového domu končil v situaci, kdy skupina hrdinů zůstává už 100 hodin uvězněna ve Španělské centrální bance. Podaří se jim sice zachránit Lisabon, ale Profesor je zajat policejní komisařkou Sierrou a nemá žádný únikový plán. Parta zlodějů si musí poradit bez něj, a to v situaci, kdy na ně policie pošle armádu. Začíná nelítostný boj o pozice, kdy vojáci disponují mnohem větším arzenálem zbraní než zloději. Ti jsou ale chytří a dokáží si lstí pomoci… Pátí řada Papírového domu má 10 dílů, každý o stopáži 60 minut. Pět dílů diváci uvidí po prázdninách, dalších pět v zimě.

Štítky