Jako první získají přístup zákazníci v severských zemích, v Andoře a ve Španělsku. Zbytek se bude připojovat postupně.

Zavádění nové služby VoD, potažmo aplikace (náhrada za HBO GO), se protáhne až do roku 2022 a právě tehdy můžeme tuto on-line videotéku očekávat u nás.

„Jsme svědky historického okamžiku. Platforma HBO Max míří do Evropy,“ uvedl Johannes Larcher, ředitel HBO Max International. „Filmy a seriály z dílny Warner Media jako Harry Potter, Hra o trůny a Teorie velkého třesku vášnivě sledují fanoušci po celé Evropě a HBO Max byla vytvořena k tomu, aby jim nabídla nejintuitivnější a nejpohodlnější způsob, jak tyto a celou řadu dalších úžasných titulů sledovat.“

HBO Max je streamovací platforma společnosti Warner Media založená na modelu DTC, která bude v prvních zemích Evropy spuštěna 26. října. V roce 2022 bude v rámci postupné celosvětové expanze spuštěna i u nás společně s dalšími čtrnácti zeměmi mezi nimiž je také Slovensko, Polsko, Portugalsko a země Balkánu.

V květnu oslavila platforma HBO Max roční výročí od spuštění v USA, letos v červnu pak byla spuštěna ve 39 zemích napříč Latinskou Amerikou a Karibikem, a vůbec poprvé se tak dostala i k divákům mimo území Spojených států amerických.