Plánovaná výluka vysílače na Klínovci potrvá až do středy, většinou se ale pojede do poloviny anténního systému, což poznají nejspíše jen posluchači s hraničním příjmem.

Vysílač Klínovec umístěný v nadmořské výšce 1244 m na stanovišti Jáchymov, Klínovec bude odpojen 7. 9. ve 4:45 a dalších patnáct minut vysílání veřejnoprávního Multiplexu 21 a komerčních sítí 22 a 23 vůbec šířit nebude. Provoz do 1/2 anténního systému bude spuštěn v 5:00 hod. a potrvá až do středy 8. 9. do 4:45 hod. Pak bude opět následovat patnáctiminutová kompletní výluka bez náhrady, vysílání DVB-T2 by se tedy mělo obnovit ve středu v 5:00 hod. ráno.

Ve středu o půlnoci nastane také, tentokráte zcela bez náhrady, plánovaná výluka vysílače Trutnov, Janské Lázně, Černá hora. Ta by měla být čistě noční a signál by měl naběhnout týž den v 6:00 hod. ráno. Dotýká se opět všech výše uvedených multiplexů.

Další výluka na vysílačích CRA nás čeká hned ve čtvrtek 9. 9. – Chomutov (Vysoká Pec, Jedlák) a Brno (Krásensko, Kojál). Následovat bude Vimperk a Liberec.