Obsadit regionální programovou pozici pro Ústecký kraj se po delší době podařilo provozovateli celoplošného televizního multiplexu 24, společnosti Digital Broadcasting.

Ode dneška tato síť šíří na území Ústeckého kraje, ale také s přesahem do Libereckého a Středočeského kraje, regionální Ústeckou TV. Program vysílá v jednofrekvenční síti na kanálu 21 z vysílačů Děčín – Chlum, Děčín – Sokolí Vrch, Litoměřice – Michalovice, Šluknov – Malý Šenov, Teplice – Vodárna a Ústí na Labem – Krušnohorská. Ústecká TV slibuje vysílání 24 hodin denně, během nichž se bude opakovat čtyř až pětihodinová zpravodajská a publicistická smyčka. Tu má provozovatel stanice, společnost Ústecká média s.r.o., měnit alespoň jednou týdně.

Za firmou stojí podnikatelé Radek Novák a Jan Sklenář, kteří prostřednictvím společnosti Primetime Media prodávají reklamní časy na 10 regionálních televizích v Česku. Jde o programy, které stejně jako Ústecká TV vysílají v celoplošném multiplexu 24. Oba podnikatelé jsou zároveň členy statutárních orgánů a spolumajitelé západočeských televizí ZAK a Plzeň TV.