Vrcholová řada U8HQ má certifikaci UHD Premium i Imax Enhanced, režim FilmMaker Mode a obrazovku LCD ULED (QLED) s plošným podsvícením miniaturními LED diodami regulovatelným ve 160nezávisle řízených zónách.

Novinka s umělou inteligencí a úhlopříčkami 140 cm (Hisense 55U8HQ – 29.990 Kč), resp. 165 cm (Hisense 65U8HQ – 39.990 Kč) právě vstupuje na domácí trh. Ohlášena byla kompatibilita se systémem Dolby Vision IQ se senzorem okolního světla a s řadou dalších standardů pro přehrávání obsahu s HDR. Jas obrazovky je udáván na „více než 1.000 cd/m2“, technologie Hisense AI Picture Optimization pracuje s obrazem v reálném čase a vyhodnocuje a optimalizuje každý snímek. Řada U68HQ pracuje s vnitřní snímkovou frekvencí 120 Hz k čemuž využívá vkládání dalšího mezisnímku (MEMC) a vše je zaměřeno na plynulejší podání obrazu při sportovních přenosech, akčních filmových scénách a také při hraní her.

Líbí se vám televizor Hisense 55U8HQ? Kupte si ho hned teď.

Televizory Hisense 2022 Hodně zajímavé parametry i poměr cena/výkon

Televizor obsluhuje firemní operační systém Vidaa U 6.0, audio je typu 2.1.2, tedy s vyhrazeními reproduktory (poslední dvojka) pro formát prostorového zvuku Dolby Atmos a k dispozici je rovněž herní režim Game Mode Pro. Vše doplňují rozhraní HDMI 2.1 s podporou 4K, 120 Hz, VRR (variabilní obnovovací frekvence), dále ALLM (automatický režim nízké latence) a FreeSync Premium se zmiňovanou obnovovací frekvencí 120 Hz, přičemž po připojení herní konzole se televizor automaticky přepne do herního režimu. Nechybí Bluetooth a nejrychlejší standard Wi-Fi, tedy Wi-Fi 6.

Chtěli byste větší televizor Hisense 65U8HQ? Tady ho koupíte na jedno kliknutí.

Při pořízení televizoru do konce roku získáte navíc zdarma roční předplatné Antik TV.

Úvodní foto a galerie: Hisense