„Chytré“ televizory této značky se dočkaly aplikace pro sledování O2 TV a ke stažení by měla být od 21. března 2023. Ze zaslané zprávy pouze není jasné, zda jde o nejnovější verzi O2 TV 2.0, což je na druhou stranu pravděpodobné.

O2 TV pro TCL má nabídnout stejné prostředí, jaké zákazníci znají například ze set-top boxů nebo mobilních telefonů a tabletů. Celkově vzato je tak aplikace této internetové televize dostupná i pro televizory značek JVC, LG, Panasonic, Philips, Samsung a Sony.

Jaká je nová platforma O2 TV 2.0? Stále svá, ale dotaženější a často i pohodlnější

„Se vzrůstající oblibou této značky na českém trhu se nám ozývalo stále více zákazníků s prosbou o rozšíření seznamu podporovaných zařízení právě o TCL televize. Tímto krokem zpřístupníme O2 TV stovkám tisíc potenciálních diváků, kteří TCL televizi doma mají. Věříme, že je tímto krokem potěšíme,“ vysvětluje ředitelka sekce O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková.

Aplikaci si mohou majitelé televizorů TCL s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším nebo se systémem Google TV, stáhnout z tržiště Google Play/Store.