Devítihodinovou výluku pozemního digitálního televizního vysílání naplánovaly na středu 8. března v metropoli České Radiokomunikace. Předcházet jí bude pětihodinová výluka rozhlasového vysílání.

Výluka se dotkne výhradně hlavního městského vysílače Žižkov. Od 9:00 hod. ráno do 15:00 hod. odpoledne se na něm odmlčí vysílání celoplošných televizních multiplexů 21 s programy České televize a Českého rozhlasu na kanálu 26, multiplexu 22 s programy skupiny Prima, Óčko, Retro Music TV a Rádiem Proglas na kanálu 40, multiplexu 23 s programy TV Nova, Nova Cinema, skupinou Barrandov, TV Seznam, TV Noe, Home Spektrum, Rádio Dechovka, Český Impuls, Rádio Impuls a Ukrajinské rádio na kanálu 23 a Regionální síť 12 s programy Óčko Expres a Óčko Black na kanálu 47. Celoplošné sítě budou na stejných kanálech v době výluky žižkovského vysílače zachytitelné z dalšího pražského a středočeského vysílače Cukrák.

Ještě před televizemi se na žižkovském vysílači odmlčí rádia, a to už pět minut po půlnoci na zítřek. Výluka se bude týkat analogového vysílání v FM pásmu i digitálních sítí DAB+. Z analogových rádií nebude možné ze Žižkova až do páté hodiny ranní naladit Český rozhlas Radiožurnál na frekvenci 94,6 MHz, Český rozhlas Plus na frekvenci 92,6 MHz, Český rozhlas Vltava na frekvenci 105,0 MHz, Rádio Impuls na frekvenci 96,6 MHz, Frekvenci 1 na frekvenci 102,5 MHz a Hitrádio City 93.7 FM na frekvenci 93,7 MHz. Z digitálního vysílání se odmlčí veřejnoprávní síť ČRo DAB+ na kanálu 12C a komerční síť CRA DAB+ na kanálu 7A.