Novou pozici ředitele pro komunikaci a strategické vztahy zavedly České Radiokomunikace (CRA). Zastávat ji bude Anna Tůmová, dosavadní šéfka marketingové komunikace.

Strategické vztahy s důležitými obchodními partnery, investory, institucemi, ale také environmentální, sociální a podnikové řízení (ESG) má v CRA nově na starosti Anna Tůmová, jež dosud v této společnosti vedla marketingovou komunikaci. „Komunikace s veřejností, investory, strategickými partnery a institucemi je pro nás stále důležitější, stejně jako důraz na celou problematiku ESG. To nyní zohledňujeme organizační změnou,“ vysvětlil vznik nové pozice v nejužším vedení CRA generální ředitel Miloš Mastník.

„Anna Tůmová u nás už více než sedm let zastává pozici manažerky marketingu, nastavuje strategii komunikace, buduje vztahy s našimi partnery. Bude proto vítanou posilou v nové roli,“ dodal Miloš Mastník. Nová ředitelka pro komunikaci a strategické vztahy vystudovala Vysokou školu ekonomickou a mezinárodní vztahy. Dříve vedla marketing a komunikaci ve společnostech Lukoil nebo ABB. V Českých Radiokomunikacích pracuje od roku 2015.