S nástupem léta přicházejí na streamovací služby také zbrusu nové seriály. Na jaké zajímavé novinky se v červnu můžeme těšit? Nemusíte procházet jednu službu za druhou, ta největší lákadla z Netflixu, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video i SkyShowtime jsme pro vás shrnuli v tomto článku.

Netflix

Červen na Netflixu bude, co se týče nového obsahu, poměrně silný. Kromě akčního filmu Extraction 2, druhé série dokumentárního seriálu Naše planeta nebo čtvrté a poslední části teen dramatu Never Have I Ever se konečně dočkáme také třetí řady oblíbeného fantasy The Witcher (Zaklínač). Diváci tak budou mít šanci zjistit, jak pokračují osudy trojice hrdinů zaklínače Geralta (hraje Henry Cavill), čarodějnice Yennefer (Anya Chalotra) a princezny Ciri (Freya Allan). Tato série je výjimečná především tím, že se v hlavní roli Geralta naposledy objeví herec Henry Cavill, jehož ve čtvrté řadě nahradí Liam Hemsworth. Na rozloučení s Henrym si však budeme muset ještě chvíli počkat. Osm padesátiminutových epizod totiž Netflix zveřejní až ke konci měsíce, 29. června.

HBO Max

Také HBO si připravilo pokračování svých oblíbených seriálů. Kromě druhé série And just like that, které navazuje na Sex ve městě, se od 18. června můžete podívat na třetí řadu The Righteous Gemstones (Ve jménu našeho pána). Tenhle komediální seriál vypráví příběh velice známé televangelické rodiny. Hlavní postavy se ve jménu Ježíše Krista a charitativní činnosti nebojí dopouštět nejrůznějšího deviantního chování, včetně hříchu chamtivosti. V nové řadě se tak fanoušci mohou těšit na ještě více příběhů z minulosti, přítomnosti i budoucnosti této výstřední rodinky. Podíváme se především na to, jak se jim (ne)daří řídit megacírkev a jak má jejích rozmazlený životní styl mnohem větší dopady, než si uvědomovali. Devět epizod, kde opět zazáří Adam DeVine, Danny McBride nebo Edi Patterson bude mít minutáž okolo 45 minut.

Disney+

Po delší době tu máme jednu seriálovou novinku pro fanoušky Marvelu. A to konkrétně šestiepizodovou minisérii Secret Inasion (Tajná invaze). V hlavních rolích se tentokrát nepředstaví superhrdinové, ale bývalý ředitel organizace S.H.I.E.L.D. Nick Fury. Ten se vrací ze své dlouhé mise ve vesmírů s cílem zabránit invazi Skrullů, kteří ohrožují osud našeho světa. Společně se svými spojenci Marií Hillovou (hraje Cobie Smulders), G’iah (Emilia Clarke), Talosem (Ben Mendelsohn) a Everettem K. Rossem (Martion Freeman) se vrhají vstříc nebezpečí, aby pomohli tam, kde Avengers nemůžou. Vzhledem k hvězdnému obsazení a skvělému traileru můžeme jen doufat, že tento projekt Marvelu dopadne lépe než ty předchozí. Jak to bude se přesvědčíme 21. června u šesti hodinových epizod.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video zahajuje červen slibně vypadajícím australským dramedy policejním seriálem Deadloch. Děj začíná poté, co se v tasmánském městečku Deadloch objeví na pláži mrtvý muž. K vyřešení případu jsou povolány dvě detektivky s naprosto rozdílnými povahami a k tomu ještě jedna mladá nezkušená strážnice. Trailer slibuje napětí z řešení vraždy v kombinaci s temně humornými scénami, které přirozeně při spolupráci povahově odlišných detektivek nastanou. Na osmidílnou podívanou se můžeme těšit již 1. června.

SkyShowtime

Závěrem tu máme něco pro fanoušky Star Treku. Tedy příchod druhé série seriálu Star Trek: Podivné nové světy. Pořad vypráví o období před příletem ikonického kapitána Kirka. V této časové linii má tak vedení USS Enterprise na starost kapitán Chrostopher Pike, který společně s vědeckým důstojníkem Spockem a Jedničkou zažívají nejrůznější dobrodružství na planetách v celé galaxii. Druhá řada nabízí celkem 10 hodinových epizod, které SkyShowtime zveřejní v půlce měsíce, a to 15. června.

Tenhle měsíc bude vybírání toho, na co se koukat, skutečně náročné. Za nás to pravděpodobně vyhraje třetí série seriálu The Witcher nebo minisérie The Invasion. A co vy? Na co se budete dívat v červnu?

Image by Drazen Zigic on Freepik