Zhoršené počasí a nižší venkovní teploty dávají všem milovníkům seriálů perfektní příležitost na to, zůstat v poklidu doma a užít si ničím nerušený čas se známými, ale také novými postavami. Na co se tedy v srpnu můžete těšit na zahraničních streamovacích službách, jako je Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video nebo Skyshowtime? Ty největší lákadla jsme pro vás shrnuli v tomto článku.

Netflix

Po úspěšné manze a anime se oblíbený příběh One Piece dočká také hraného zpracování. V něm se mladý pirát společně se svou posádkou vydává na velké dobrodružství, aby našel všemi hledaný poklad One Piece. Bojovat s ostatními piráty mu kromě věrných přátel pomohou také jeho vlastní nadpřirozené schopnosti. Luffy se totiž dokáže natáhnout jako guma.

V roli hlavního hrdiny se představí nepříliš známý mexický herec Iñaki Godoy společně s herci Makkenjú Arata a Emily Rudd. A ačkoliv jsou obecně hrané adaptace anime nepříliš úspěšné, v tomto případě Netflix trailerem láká na propracované prostředí, kostýmy i na akcí nabitý příběh. Bude to ale stačit na to, aby se seriál dokázal vyrovnat nejprodávanějšímu japonskému komiksu vůbec? To zjistíme na konci srpna, konkrétně poslední srpnový den.

HBO Max

Fanoušci basketu si v srpnu přijdou na své. Dočkají se totiž druhé série sportovního seriálu Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Zatímco první série se soustředila především na závěr 70. a začátek 80. let minulého století, tedy první sezónu Magic Johnsona, druhá se zaměří na první polovinu 80. let. Divákům se tak naskytne pohled na rivalitu, která v této době panovala mezi Johnsonem a známým Larry Birdem, který hrál za Boston Celtics. Svou roli basketbalových es si opět zopakují herci Quincy Isaiah, Solomon Hughes a Sean Patrik Cmall. Jak vznikaly sportovní dějiny zjistíte už tuto neděli 6. srpna na HBO Max.

Disney+

Máte rádi Star Wars? Tak to se nezapomeňte podívat na nový seriál s názvem Ahsoka. V tomto spin-offu populárního pořadu The Mandalorian se diváci můžou těšit na postavu Ahsoky Tano, bývalé rytířky Jedi, která je po pádu Galaktického impéria odhodlaná ochránit zranitelnou Galaxii. Vydává se tak vyšetřovat potenciální hrozbu a zabránit možné zkáze. Stejně jako v The Mandalorianovi si Ahsoku i tentokrát zahraje herečka Rosario Dawson. První díl bude na Disney+ ke shlédnutí později v srpnu, 23.8.

Amazon Prime Video

Na Amazon Prime video se 18. srpna přiřítí mysteriózní krimi drama Harlan Coben’s Shelter. Tento příběh na motivy knih spisovatele Harlana Cobena popisuje nový život studenta Mickeyho Bolitara poté, co se po smrti svého otce přestěhuje do New Jersey. V nové škole se ale brzy zaplete do zmizení místní studentky, Ashley. Při snaze ji zachránit začne společně s novými kamarády nacházet různé spojitosti mezi smrtí svého otce a nezvěstnou studentkou. Mickey tak bude muset odhalit nejedno temné tajemství, aby zjistil, jaká je pravda.

SkyShowtime

Tato streamovací služba si pro své předplatitele na srpen připravila postupné sdílení komediálního seriálu Bupkis. Bupkis je částečně autobiografický pořad, který sleduje život známého amerického herce a komika Peta Davidsona. Toto napůl realistické a napůl fikční dílko poukazuje na náročnou situaci Peta, jakožto velice známé celebrity a na jeho nemožnost navázat smysluplné vztahy. V hlavní roli se přitom představil sám komik. Jaké to je být v jeho kůži a nakolik absurdní je život všeobecně známého baviče diváci zjistí již 4. srpna na SkyShowtime.

Streamovací služby si tak pro diváky i tento měsíc připravily zajímavé novinky z různých žánrů. Kterému ze jmenovaných seriálů dáte v srpnu šanci?