Nevíte, čím trávit podzimní chladné večery? Nabídka v televizi vás nenadchla a na venkovní aktivity je moc velká tma a zima? Prozkoumejte, jaké možnosti vám nabízejí největší streamovací služby, jako je Netflix, HBO Max, Disney+, Amazon Prime Video nebo SkyShowtime! I v říjnu se každý z těchto televizních gigantů vytasil se seriálovými novinkami, které vás nadchnou!

Netflix – The Fall of the House of Usher

Netflix se v říjnu naladil na hororovou, halloweenskou vlnu s minisérií The Fall of the House of Usher. Ta je inspirovaná krátkými povídkami známého autora mysteriózních příběhů Edgara Allana Poea a popisuje osudy bohaté rodinné dynastie, jejíž dědicové náhle začnou umírat za záhadných okolností. U osmi hodinových dílů se můžete těšit na pořádnou dávku napětí, krve i odpudivých a děsivých scén, to vše v režii Mika Flanagana, který režíroval například i díly oblíbeného drama hororového seriálu The Haunting. Na tuto krvavou podívanou se můžeme těšit už 12. října.

HBO Max – Our Flag Means Death (2. řada)

Od hororu ke komedii. HBO Max vyslyšelo touhy fanoušků a obnovilo tento seriál pro druhou řadu. Our Flag Means Death se odehrává v osmnáctém století a sleduje příběhy Steda Bonneta (hraje Rhys Darby), bývalého aristokrata, který se rozhodl stát pirátem. V honbě za poklady a dobrodružstvím postupně rozšiřuje svou posádku, čelit ale musí i nejedné hrozbě. Dokáže se bývalý zhýčkaný monarcha postavit nejnebezpečnějšímu pirátovi světa Černovousovi (Taika Waititi)? Nečekané množství akce, ale i zábavy vás čeká v druhé sérii, která se na streamovací službě HBO Max objevila již 5. října.

Disney+ – Loki (2. řada)

V říjnu se fanoušci Marvelu dočkají druhé série oblíbeného pořadu Loki. Ta rovnou naváže na konec té první, kdy verze Lokiho (Tom Hiddleston) z roku 2012 utíká za pomocí Tesseractu ze sídla Avengers a dostává se do Time Variance Authority (TVA). Tedy tajné organizace, která dohlíží na správný průběh času. Vzhledem k tomu, že Loki utéct neměl, mu TVA dává na výběr. Smrt, nebo výpomoc se zastavením mnohem větší hroby. Šest nových dílů nám nabídne bližší pohled na našeho hlavního záporáka (Jonathan Majors), kterého jsou naši hlavní (anti)hrdinové ochotní za každou cenu zastavit. Mnohem více akce, kouzel, ale i dobrodružství na nás bude čekat už v prvním díle, který měl premiéru 6. října.

Amazon Prime Video – Make Me Scream

Na halloweenskou náladu se naladil také Amazon Prime Video. Kromě upírského filmu RenfieldNicolasem Cagem a teen hororovce Totally KillerKiernan Shipkou si Amazon přichystal také reality show Make Me Scream. V ní proti sobě hrají týmy složené ze známých osobností. A co je jejich úkolem? Projít strašidelným domem, aniž by křičeli. Za každý křik se totiž strhávají body, které je oddalují od vítězství. Tuto děsivě zábavnou podívanou si můžete pustit už teď na streamovací službě Amazon Prime.

SkyShowtime – Special Ops: Lioness

Na SkyShowtime se můžeme v říjnu těšit na zveřejnění akčního thriller drama Special Ops: Lioness. V hlavní roli se nám představí herečka Zoe Saldana v roli mladé vojačky jménem Cruz Manuelos. Ta je naverbována do speciálního týmu CIA s cílem infiltrovat a zastavit teroristickou skupinu. I přes mnohá nebezpečí a vidinu smrti je to totiž jediný způsob, jak zabránit, aby se opakovaly události 11. září 2001. V tomto seriálu se mimo jiné můžeme těšit i na další známé herce, jako je Nicole Kidman, Dave Annable nebo LaMonica Garrett. Celkem osm epizod můžete zhlédnout na konci října, 30.10., na SkyShowtime.

V tomto podzimním měsíci tak na streamovacích službách můžeme čekat především více dramatické či hororové seriály, které se k Halloweenu zkrátka hodí. A jaký nejvíce zaujal vás?