Předposlední měsíc v roce je tu a s ním i nové seriály. Na co se podívat, když je venku zima a deštivo? Zjistili jsme, jaké pořady si pro své diváky chystají jednotlivé zahraniční streamovací služby. Co si rozhodně nemůžete nechat ujít?

Squid Game: The Challenge – Netflix

Korejský seriál Squid Game před více než dvěma lety udělal naprostou díru do světa. Rychle se z něj stal celosvětový fenomén, který viděly miliony lidí po celém světě a na základě něhož vznikly nejrůznější trendy napříč digitálními platformami. Když tak Netflix před několika měsíci oznámil, že chystá reality show inspirovanou známým korejským drama, bylo hned jasné, že o tento seriál bude mimořádný zájem. A v listopadu se fanoušci této krvavé podívané konečně dočkají. Už 22. 11. se budou moct podívat na 456 hráčů, kteří hrají o nejvyšší jednotlivou peněžní odměnu v historii televizních realisty show a herních show. 4, 56 milionů dolarů čeká na toho, kdo je ochotný ze sebe vydat maximum a překročit všechny své limity.

Julia (Season 2) – HBO Max

Po úspěšné první sérii se HBO Max rozhodlo pro dalších osm epizod tohoto životopisného comedy drama. Seriál je inspirovaný skutečným životem slavné americké kuchařky Julii Child, přičemž se zaměřuje především na období 60. let, kdy natáčela svůj známý kuchařský pořad The French Chef. V druhé sérii se diváci budou moct blíže podívat na to, jak se Julia vypořádává se změnou svého statusu. Jakožto rostoucí celebrita v období, kdy vzniká feminismus a ženské hnutí, totiž její sláva silně ovlivnila nejen její kariérní život, ale také ten osobní, mimo světla kamer. Šest hodin zachycujících toto specifické období dějin Spojených států služba HBO Max zveřejní již 16. 11. 2023.

Culprits – Disney+

Touha po bohatství a novém životě donutila Joa před lety udělat nemyslitelné. Nechat se naverbovat do zločinecké sítě a podílet se na loupeži nevídaných rozměrů. Tohle vše je však pro hlavního hrdinu už minulostí a teď je zasnouben a podílí se na výchově dvou malých dětí. Staré temné časy ale Joeovi začnou šlapat na paty, když začne neznámý zabiják postupně zabíjet zločince, kteří za tehdejší loupeží stáli. Aby ochránil svou rodinu, musí vystopovat svůj starý gang, a především pak jejich bývalou vůdkyni, aby společně odhalili, kdo se jich snaží zbavit. Osm přibližně hodinových epizod najdete již od 8. 11. na Disney+.

007: Road To A Million – Amazon Prime Video

Také Amazon si pro diváky na listopad přichystal reality show. A stejně jako v Netflixu, i zde se producenti drželi toho, že co je známé, tak prodává. 007: Road To A Million je totiž inspirované slavnými filmy s Jamesem Bondem. Této reality show se účastní devět párů zcela obyčejných lidí, kteří zažijí největší dobrodružství svého života. Jejich cílem je totiž najít deset otázek, které známý herec Brian Cox schoval po celém světě. V nebezpečných výzvách jako vytržených z filmů s Jamesem Bondem přitom musí myslet na jediné. Že v této reality show nejde jenom o akční hádanky, úkoly a výzvy, ale také o možnost vyhrát neuvěřitelných milion liber. A kdo jim stojí v cestě? Kromě ostatních týmů a vlastního strachu právě zmíněný Brian Cox, který je odhodlaný zajistit, aby soutěžící museli překonat své fyzické i psychické hranice. 007: Road To A Million si můžete zastreamovat již 10. listopadu.

Fellow Travelers – SkyShowtime

Streamovací služba SkyShowtime nám v listopadu nabídne životní příběh a osudy svou politiků, kteří se do sebe zamilují zkraje 50. let minulého století. V tehdejší době zcela nemyslitelný a tabuizovaný vztah však přežívá v průběhu času a osudových politických a sociálních událostí, jako jsou protesty proti válce ve Vietnamu v 60. letech, drogami nasáklá kultura 70. let nebo krize v souvislosti s AIDS v 80. letech. Jak ale tento riskantní vztah, při němž politikům hrozí odhalení všeho, co je pro ně kariérně důležité, změní jejich životy? A nepřijdou nakonec o všechno? To zjistíte 19. listopadu na SkyShowtime.

Listopad nám tak přinese velkou dávku různých reality show, ale také historických a životopisných dramat. A na jaký seriál se v tyto podzimní dny chystáte podívat vy?