Výrazně lepšího pokrytí by měl docílit celoplošný televizní multiplex 24 v Ústí nad Labem. Provozovatel této sítě, společnost Digital Broadcasting, získal od Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) nový kmitočtový příděl pro lokalitu Ústí nad Labem – Kukla.

Nový vysílač využije stejný kanál 21 jako stávající ústecký vysílač multiplexu 24 v lokalitě Krušnohorská. Stejný bude také jeho výkon – 10 kW – a horizontální polarizace. Operátor zatím nesdělil, zda Kukla plně nahradí dosavadní vysílač Krušnohorská, nebo zda budou tyto dva vysílače fungovat souběžně v jednofrekvenční síti. Takové řešení by dávalo největší smysl, protože vypnutím lokality Krušnohorská a ponecháním vysílače Kukla by se sice zlepšilo pokrytí části Ústí nad Labem, jinde by ale diváci o signál multiplexu 24 přišli. Problém by nastal i u společných televizních antén směřovaných na lokalitu Krušnohorská. V sousedním Děčíně provozuje multiplex 24 dva vysílače, přičemž původně plánoval starší vypnout.

Ústecký kraj má poměrně hustou síť vysílačů multiplexu 24. Vedle Ústí nad Labem jde o Milešovku a Teplice, zmiňované dva vysílače v Děčíně a dokrývače v Litoměřicích a Šluknově. Síť šíří takřka kompletní programovou nabídku free-to-air kanálů skupiny Nova (s výjimkou stanice Nova Cinema), dále televizní programy Joj family, Paramount Network, CS Mystery, Šláger Originál, Šláger muzika, Relax, Rebel a regionální televize (v Ústeckém kraji jde o Ústeckou TV). Z rádií pak celoplošně v multiplexu 24 vysílají Rádio Čas a Rádio Čas Rock, které patří do stejné mediální skupiny jako operátor multiplexu 24 a televizní stanice Relax a Rebel.