Novinka mířící i na český trh, je zatím bez datumu uvedení a ceny. Ta německá je na stránkách výrobce a má nálepku 75 €, což je ovšem doporučená maloobchodní cena právě pro tento trh.

Přijímač určený ideálně pod horní část kuchyňské linky má barevný displej typu LCD (TFT) s úhlopříčkou 5,1 cm (2″) a disponuje obvyklou tunerovou sadou VKV/DAB (po deseti stanicích k uložení) obohacenou o streamování přes Bluetooth 5.0 (profily AVRCP, A2DP).

Celoplošné sítě DAB+ získaly CRA a RTI cz ČTÚ zveřejnil výsledky aukce kmitočtů

Jak vidíte ze snímků ve fotogalerii, vše se ovládá přes čelní panel na kterém jsou také tři stanice přímé volby. Výkon zesilovače DigitRadio 22 je 2 W (RMS), zabudována je drátová anténa. Spotřeba je udána na 5,9 W, v pohotovosti 0,5 W, rozměry jsou 230 x 55 x 130 mm, hmotnost 560 g.

Přijímač se zatím objevil pouze na německých stránkách společnosti, kde také najdete Digitradio BT2, které bude v nabídce, jak se zdá, později. Dalšími chystanými novinkami mají, podle zmiňovaných stránek, být: retro přijímač s podivným jménem Transita 130 a kombinovaný Viola CD-1.