Novou personální ředitelkou společnosti České Radiokomunikace se stala Martina Ježková. Jejím cílem je posílení firemní kultury a zvýšení angažovanosti a spokojenosti zaměstnanců.

Martina Ježková má více než 18 let zkušeností v oblasti HR. Pracovala pro GlaxoSmithKline, ING životní pojišťovnu nebo Tchibo a před příchodem do CRA vedla HR v šesti zemích ve společnosti Sportisimo. V CRA se chce zaměřit zejména na podporu leadershipu a spolupráce na všech úrovních, jak v týmech, tak i mezi nimi. To by mělo vést ke zvýšení spokojenosti i angažovanosti zaměstnanců a k posílení přirozeně rozvinuté firemní kultury.

„Tak, jak rychle se mění svět kolem nás, mění se i potřeby HR. Uvědomujeme si, že to nejcennější, co máme, jsou lidé, a proto péči o ně věnujeme velkou pozornost,“ říká generální ředitel CRA Miloš Mastník. „Martina by nám měla pomoci vyladit naši firemní kulturu tak, aby byla přínosná a inspirativní jak pro všechny generace našich zaměstnanců, tak i pro potencionální uchazeče o zaměstnání u nás,“ dodal Miloš Mastník.