Za projektem nového hudebního kanálu OK TV stojí Jana Kaiserová, producentka hudebního festivalu Votvírák, Cirkus cirkus festivalu, výstavy Mistři renesance nebo filmové komedie Cirkus Maximum. Televize odstartuje v květnu v celoplošném multiplexu 24.

I když licencovanou společnost OK Music Television vlastní v mediálních kruzích neznámý podnikatel Jan Hloch z Uničova, faktickou majitelkou stanice je Jana Kaiserová, které patří ochranná známka na název a logo stanice, internetová doména oktv.cz, na které je už základ budoucího webu televize a učinila z ní i hlavního mediálního partnera letošního ročníku hudebního festivalu Votvírák, který produkuje prostřednictvím své společnosti Svět kultury s.r.o. Kaiserová je také jedinou majitelkou společností OK TV s.r.o. a TV Music s.r.o., které patrně sehrají roli servisních společností nové televize. Provozuje také internetovou TV Festival, která už nyní vysílá hudební klipy a další produkci.

Rovněž TV Festival je vedle OK TV hlavním mediálním partnerem letošního ročníku hudebního festivalu Votvírák, který se uskuteční první červnový víkend na letišti Boží dar u středočeských Milovic. Sídlo a studio má OK TV v bývalé budově Raiffeisen stavební spořitelny v Hartigově ulici na pražském Žižkově, jak upozornil server MediaGuru.cz, který zveřejnil fotografii vchodu s logem televize. Právě zde už probíhá čilé natáčení pořadů, které se nebudou věnovat pouze hudbě. Někdejší moderátor České televize a TV Barrandov Aleš Cibulka zveřejnil na svém Instagramu video z natáčení svého nového pořadu Sejdeme se u Cibulky a někdejší účastníci pěvecké reality show SuperStar Bára Václavíková, Šárka Vaňková a Zbyněk Drda zase fotografii z natáčení pořadu Hvězdy manéže.

Natáčení pořadu Hvězdy manéže pro OK TV (Foto: Facebook Báry Václavíkové)

Jana Kaiserová má za sebou kromě pořádání výstav a festivalů také produkci filmu a dokumentu. Společně s manželem Arturem Kaiserem stojí za českou komedií Cirkus Maximum z roku 2022, který v hodnocení ČSFD dosáhl pouhých 19 %, a také za dokumentem Jan Přeučil – Vzpomínám si ze stejného roku s hodnocením 21 %. Oba snímky se objevují na Kaiserové internetové televizi Festival. Manželé Kaiserovi si také společně zahráli v komedii Ženská pomsta z roku 2020 od režiséra Dušana Rapoše a Artur Kaiser produkoval v roce 2017 pro televizi Barrandov zábavný pořad Cabaret s moderátorem Petrem Šiškou, s nímž rovněž pro Barrandov připravili v roce 2019 silvestrovský večerní pořad Barrandovský Silvestr aneb Dobrý večer, přátelé.

OK TV by se měla představit 7. května, termín zahájení vysílání zatím nezveřejnila. Podle sdělení Aleše Cibulky na Instagramu ale první díl jeho talk show stanice odvysílá 20. května.