Výkon dvou ze třích vysílačů sníží Regionální síť 14, která šíří v Jindřichově Hradci, Dačicích a Zelenči signál Jindřichohradecké televize, Dačické televize, stanice Kurýr TV a JČ 1.

Menší dosah bude mít regionální televizní multiplex 14 v Jindřichově Hradci a také v Dačicích, kde je provozuje Jihočeská telekomunikační společnost. Jak vyplývá z databáze Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ), operátor získal nová individuální oprávnění pro využívání frekvencí na vysílačích Jindřichův Hradec – Polikno a Dačice – Červený vrch. V Jidřichově Hradci bude Regionální síť 14 nově vysílat výkonem 199 Wattů místo dosavadních 500 Wattů a v Dačicích výkonem 19 Wattů místo dosavadních 100 Wattů. Snížení výkonu může souviset se snahou o snížení nákladů za energie i poplatky za využívání kmitočtů.

Vysílání Regionální sítě 14 v Zelenči se úprava nedoktne, tamní vysílač bude nadále vysílat výkonem 100 Wattů. Ve všech třech lokalitách síť vysílá na kanálu 47, který se rovněž nebude měnit. Majitelem operátora Regionální sítě 14 je Pavel Kofroň, provozovatel Jindřichohradecké televize.