Ve čtvrtek 11. října mohou plánované výluky očekávat i ti, kteří přijímají signál z vysílače Sušice Odolenov, Krásensko Kojál a Nemanice Vranovský vrch.

V případě Sušice, Odolenov (Svatobor) půjde o noční přestávku na údržbu, která se bude provádět od půlnoci, do šesté hodiny ranní a bude – stejně jako ostatní – bez náhrady. Dotkne se multiplexů 1, 2 a 3 pro DVB-T, tedy veřejnoprávního šířící kanály České televize a dvou komerčních, které mj. vysílají stanice Novy, Primy a Barrandova.

ČTĚTE TAKÉ: Říjnové výluky televizních dokrývačů naznačují, která místa budou brzy dokryta signálem DVB-T2

Výluka vysílače Krásensko Kojál zasáhne Brno a okolí pouze v době mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní a vedle tří výše uvedených multiplexů DVB-T se bude týkat i Přechodové vysílací sítě 11, tedy veřejnoprávní, a 12. Ta šíří skoro 20 kanálů mezi nimiž najdete Novu, Primu, Seznam.cz TV či například Šlágr.

Krátkou údržbu má také ve čtvrtek naplánován vysílač Nemanice, Vranovský vrch, a to v době od 12:00 do 15:00 hod. Týkat se bude multiplexu 1 a 2.

Nejdelší výluka, opět pro Multiplex 1 a 2, ve čtvrtek postihne vysílač Rotava, a to v době od 10:00 do 16:00 hod. Stejně jako všechny předchozí i zde to bude bez náhrady.

Štítky