Televizorů tzv. životního stylu (lifestyle), lépe česky řečeno „designových přístrojů“, představil tento korejský výrobce hned několik. Podívejme se na ně s vědomím, že modelu Sero (a dalším otočným TV jiných značek) se bude více věnovat samostatný článek.

Samsung Frame, Samsung Serif a Samsung Sero. Ne všechny jsou naprosté novinky a hlavně – každá řada míří na trochu jiného zákazníka, resp. na trochu jiný způsob použití. V klidu si proto můžete posadit na stěnu „obraz“ zvaný The Frame (podívejte se na náš test) a k tomu si dokoupit televizor s otočnou obrazovkou The Sero nebo naopak klasickou „designovku“ The Serif s unikátním stolním, nebo s nádherným podlahovým stojanem, který známe už z jiných modelů. Samsung chce být zkrátka všude!

K TÉMATU:

Mezi designové přístroje lze započítat i televizory s obrazovkou provedenou technologií MicroLED, což má být skutečná odpověď Samsungu na OLED i když zatím bylo tyto přístroje vidět v podstatě pouze pro firemní aplikace (The Wall Professional). To by se letos mělo poprvé výrazněji změnit a i když už to samé firma oznámila minulý rok (více samostatný článek), v praxi se nakonec neobjevilo skoro nic. Alespoň u nás na kontinentu.

Samsung The Frame…

 

Samsung Serif (2019) s unikátním stolním podstavcem…

 

Samsung Sero

 

Samsung MicroLED