Přístroj je již v základu vybaven rozhraním Ethernet (LAN), tedy RJ-45 a adaptérem pro bezdrátové napojení na internet, resp. do domácí sítě. Díky tomu může využívat aplikaci pro sledování videí z YouTube.

Evolveo Omega II nabízí jiný vzhled, jinou výbavu a také nezvyklé uspořádání zadní strany, což dobře vidíte na připojených fotografiích. V balení vedle samotného set-top boxu najdete i programovatelný dálkový ovladač a USB Wi-Fi adaptér.

ČTĚTE TAKÉ: Evolveo Alpha T2 s učícím se ovladačem a možností dokoupit další, zjednodušený

Novinka má k dispozici obvyklé EPG, nahrávání na externí médium (TSV) a také přehrávání multimédií ve formátech JPEG, MP3, WMA, MKV, DivX, MOV a MPEG, a to s podporou zobrazení interních i externích českých titulků (uváděno byly pouze formáty DivX, MKV).

Za Evolveo Omega II zaplatíte 899 Kč, pokud si budete chtít dokoupit zjednodušený dálkový ovladač REM 3055/3065 přijde vás na 149 Kč.

Evolveo je značka, která vznikla v roce 2005 a od té doby přišla s celou řadou výrobků mezi nimiž prosluly vynikající multimediální přehrávače (multimediální centra). Dnes nabízí i set-top boxy a tzv. trendové produkty, včetně například odolných mobilů či elektrické koloběžky :). A má tým pro rozvoj, distribuci a servis ve více než deseti zemích.

Štítky