Archivní kanál FTV Primy nasadí jako vůbec první pořad německý seriál Doktor z venkova. Poté už půjdou úspěšné původní pořady Primy, například Rodinná pouta nebo Carusoshow.

Nový program skupiny FTV Prima, na původní archivní pořady zaměřená Prima Star, zahájí řádné vysílání dnes v 10:40 hod. v celoplošném pozemním multiplexu 22 a placené službě T-Mobile televize. Stanice nabídne to nejlepší z původní dramatické tvorby, zábavy a publicistiky televize Prima, ale také vybrané akviziční tituly, které byly úspěšné na obrazovce hlavního kanálu Primy. Nejstarším původním pořadem Primy, který se objeví ve vysílání Prima Star, bude hudební soutěž Carusoshow. Stanice bude vysílat v rozlišení 960 x 540p, tedy o něco horším než většina programů Primy v multiplexu 22, ale shodném jako časově posunutá verze hlavního kanálu Prima +1.

HD verzi Primy Star nabídne ode dneška exkluzivně placená T-Mobile televize. Žádný jiný poskytovatel placené televizní služby zatím nemá Primu Star v nabídce, ale podle dřívějšího ujištění generálního ředitele FTV Prima Marka Singera by se program měl dostat k většině operátorů televizních služeb v Česku. V hlavním vysílacím čase sází Prima Star především na zábavné pořady, jako je Nikdo není dokonalý s Jiřím Krampolem, Telebazar a další. V prvním roce chce FTV Prima s novým programem dosáhnout půlprocentního podílu na publiku ve věku 15 až 69 let, do budoucna pak přes jedno procento.

Sledovali jsme živě: Prima představila svůj nový program Prima Star

Štítky