Od úhlopříčky 109 cm (Hisense 43A6G, 10.990 Kč) až po 191 cm (Hisense 75A6G, 27.990 Kč) je ke koupi model s rozlišením 4K a certifikací TÜV Rheinland na modré světlo.

Tím ještě zajímavějším, televizor nekupujete na rok ani na dva, je ale kompletní výbava pro přehrávání obsahu s HDR (co je to), takže tu najdete nejen základní HDR10, ale také HDR10+, HLG a hlavně Dolby Vision. K tomu navíc ještě budoucí HbbTV 2.0 (samozřejmostí je kompatibilita se současným aplikacemi třeba na ČT či FTV Prima), sdílení obrazovky z mobilu přes Wi-Fi Miracast a audio systém o výkonu od 14wattů s kompatibilitou se zvukem DTS Virtual X.

Hisense oznámil novinky pro letošní rok. Jde především o TriChroma Laser TV a zvuk přímo z plátna

Řada A6G míří níže než nedávno uvedená U8GQ s obrazovkou LCD QLED, čemuž také odpovídají ceny.

Podle nového štítku EU patří do třídy G se spotřebou 51 kWh na tisíc hodin provozu. Ta v okamžiku přehrávání obsahu s HDR stoupne na 65 kWh. Televizor obsluhuje firemní operační systém Vidaa 5.0 a podle výrobce by ho měl spustit za 1,7 s. Ty, co jsou na hry potěší speciální režim a rozhraní HDMI 2.1 s e-ARC, ALLM a VRR. Nechybí obrazový čip s umělou inteligencí a AI Picture Optimization podle druhu obsahu.