Už i u nás dobře známý velký čínský výrobce televizorů se po loňské virtuální verzi bude na počátku ledna opět nacházet přímo ve „Vegas“.

„Stánek TCL #17017 najdete v Central Hall, Las Vegas Convention Center,“ říká se v zaslané tiskové zprávě. TCL zde představí zobrazovací technologie, audiovizuální procesory, televizory, monitory, mobilní zařízení, brýle pro AR a také řadu domácích spotřebičů. Stánek má být hodně velký, plných 600 metrů čtverečních…

ČTĚTE TAKÉ: Veletrh CES 2022 je za rohem. Tady jsou aktualizované údaje

„Jsme doslova nadšení, že jsme zpět na veletrhu CES 2022 s jedinečnou interaktivní expozicí TCL a jsme hrdí, že jsme součástí tohoto dynamického odvětví. Naše aktivity vkládáme do sloganu #InspireGreatness a jako jedna z vedoucích světových značek spotřební elektroniky chceme lidem každý den napomáhat lépe prožívat život, lépe pracovat i hrát si, a to díky našim produktům a službám,“ říká šéf představenstva TCL Electronics, Juan Du.

Veletrh samotný proběhne od 5. do 8. ledna 2022, předchozí novinářské dny v to nepočítaje. Více se o CES 2022 dozvíte na digirevue.cz (odkaz výše).

Uvažujete o koupi letošního modelu televizoru TCL? Tady si můžete vybrat.

Televizor TCL 55C725 Spolehlivý Android TV, proměnlivé ovládání