Na konec roku a začátek příštího (to to letí…) pro vás máme přichystáno několik zajímavých kousků. A také jeden unikát od Technisatu…

Dnes vyšel test výborného mikrosystému s DAB, Kenwood M-9000S a velmi dobrý by měl být i o něco nižší, avšak významně levnější Kenwood M-7000S. Ten by určitě také neměl ujít vaší pozornosti, protože jste nejspíše zaregistrovali, jaký máme výhled do nadcházejícího období (více peněz za stejnou, nebo horší kvalitu).

Televizor Hisense 65U8GQ je výtečný a rychlý, nemluvě o kvalitním zvuku

Do konce roku ještě vyjde krátké seznámení s výborným 8K televizorem Samsung QE65QN800A (nebyl zkoušen v domácích podmínkách, ale i tak se osvědčil) a na Nový rok se těšte na hodně unikátní kousek – VKV/DAB rádio Technisat DigitRadio Flex 2 (aktualita zde), které se – světě div se – celé zasouvá rovnou do zásuvky s 230 V. A hraje překvapivě dobře…

Vedle toho ještě chystáme test kombinace rádia VKV/DAB a BT reproduktoru, Technisat DigitRadio BT 1 (více aktualita) a zatím prozradíme, že opět hraje výborně a Technisatu se tohle poslední dobou daří!

Na závěr zmíníme ještě dva články, které vyjdou v krátkém časovém horizontu, resp. v lednu: o malém televizoru Hisense 43A6G, který je hodně rychlý, a dlouhodobý test Hisense 65U8GQ s obrazovkou LCD QLED. Odkaz na ten obvyklý vidíte výše.