Máme tu další oznámení od výrobce a přitom oficiálně zveřejněná ocenění stále nejsou udělena a čeká se na červen a jejich slavnostní předávání. Nicméně rok 2022 je druhým v řadě, kdy Red Dot získaly právě produkty značky TCL.

Čínská společnost TCL Electronics je jeden z největších výrobců televizorů na světě a zaměřuje se i na zvukové lišty a další výrobky spotřební elektroniky. Pět obdržených ocenění vyzdvihuje jak design, tak použité inovace a technologie, což má Red Dot „v popisu práce“.

Uvažujete o koupi letošního modelu televizoru TCL? Tady si můžete vybrat.

Televizor TCL 55C725 Spolehlivý Android TV, proměnlivé ovládání

Konkrétně jde o…

  • TCL Mini LED 4K TV C83 Series a TCL Mini LED 4K TV C93 Series – nové produktové řady televizorů se štíhlým, tenkým návrhem. Uvedeny budou v průběhu roku 2022.
  • TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 Pro – LCD televizor s podsvícení Mini LED.
  • TCL Soundbar P733W a TCL Soundbar C935U – nové zvukové lišty typu 3.1, resp. 5.1.2, které budou uvedeny opět někdy v průběhu letošního roku.

Red Dot Award uděluje stejnojmenná asociace za vysokou kvalitu designu a inovace a jde o jedno z nejprestižnějších světových ocenění. Letos se opět posuzovalo několik tisíc výrobků z více než šedesáti zemí světa.