Po designových oceněních Red Dot tu máme taktéž designové International Forum Awards. A první zprávy od výrobců, kteří se jimi mohou pochlubit.

Společnost Samsung Electronics získala celkem 71 ocenění, včetně tří zlatých. Ty obdržel přenosný projektor The Freestyle, telefon Galaxy Z Flip3 a bezdrátový vysavač Bespoke Slim.

Uvažujete o koupi letošního modelu televizoru Samsung? Tady si můžete vybrat.

CES 2022: Samsung uvedl všestranný „freestylový“ projektor The Freestyle

 

Projektor Samsung Freestyle (Samsung SP-LSP3) právě přichází do prodeje i u nás. Je určen pro mladé a má zajímavé doplňkové funkce, jako automatické seřizování obrazu, audio systém o výkonu 5 W (RMS) či zrcadlení obrazovky z mobilu. Díky svému nízkému světelnému toku jde o vysloveně „noční zařízení“.

 

Telefon Samsung Galaxy Z Flip3 (více zde) získal rovněž ocenění CES 2022 Innovation Award a jde o vyspělý telefon se skládací obrazovkou.

 

Vysavač Bespoke Slim (foto výše) představuje velmi lehký (2,6 kg) a skladný bezšňůrový vysavač pro každého.

Mezi dalšími oceněními výrobky najdeme například televizor s rozlišením Ultra HD (8K) s obrazovkou Neo QLED a bezdrátová sluchátka Galaxy Buds2.

iF Design Awards uděluje společnost Die Gute Industrieform e. V. založená v roce 1953. Ta se věnuje komplexnímu hodnocení výrobků v celkem devíti kategoriích: produkt, obal, komunikace, profesionální koncept, vnitřní architektura, architektura, design, uživatelská zkušenost a uživatelské rozhraní.