Bez příjmu klasického televizního signálu se obejdou diváci České televize, kteří mají chytrý televizor Samsung modelové řady 2018 a novější. iVysílání má nově aplikaci pro operační systém Tizen.

Samostatná aplikace iVysílání je na televizorech Samsung dostupná od tohoto pondělí 3. října. Zájemci si ji ale musí nejprve vyhledat a nainstalovat. Poté získají přístup nejen k archivu pořadů České televize, ale také k živému vysílání všech kanálů (s výjimkou pořadů, pro které ČT nemá práva pro vysílání na internetu). Aplikace pro operační systém Tizen následuje po červnovém uvedení stejné aplikace pro operační systém Android TV a dubnovém spuštění zcela nové verze online videotéky pro platformu HbbTV, známou pod pojmem „červené tlačítko“.

Zdroj: Česká televize

„Divákům aplikace poskytuje možnost sledovat pořady České televize ve stabilnějším prostředí třetí generace iVysílání. Samotné rozhraní zahrnuje přehledné tematické členění obsahu, živé internetové vysílání bez nutnosti přijímat televizní signál, filtraci programů a nabídku relací určených pouze pro online platformu,“ uvádí ČT. Kromě operačního systému Android TV a Samsung Tizen plánuje Česká televize dále uvést také aplikace pro chytré televizory značky LG a Apple TV.

Zkusili jsme iVysílání pro Android TV Aplikaci chybí přihlášení i párování divácké platby

Úvodní foto: Česká televize