Z třinácti lokalit již může vysílat televizní Regionální síť 11, kterou provozuje společnost pHmedia Czech Republic. Stejná společnost stojí i za televizí i-Vysočina.cz.

Do pátého kraje České republiky se může rozšířit terestrická televizní Regionální síť 11, za kterou stojí společnost pHmedia Czech Republic. Multiplex, který se původně soustředil na Vysočinu, kde jeho majitel šířil regionální zpravodajský a publicistický program i-Vysočina.cz, tak bude po Jihočeském, Středočeském a Zlínském kraji dostupný i v Ústeckém kraji, konkrétně pak v Teplicích z vodojemu na kanálu 27 (max. výkon 316 W). Expanze souvisí s plánovaným spuštěním nové televizní stanice iVodárenství.cz, která patří stejnému majiteli jako i-Vysočina.cz a pHmedia Czech Republic, a jenž stojí i za oborovým webem ivodarenstvi.cz.

Vodárenská TV míří do DVB-T Patří majiteli regionální i-Vysočina TV

Do internetového portfolia pHmedia Czech Republic patří i další oborové webu iUHLI.cz a EnergyTV.cz. Nová televizní stanice iVodárenství TV má vysílat 24 hodin denně zpravodajsko-publicistické, zábavné, umělecké a vzdělávací formáty s informacemi o vodě, vodním hospodářství a oboru vodárenství a tématech souvisejících s vodou. Program plánuje nejprve spustit informační smyčku a řádné vysílání zahájí podle sdělení majitele pHmedia Czech Republic Pavla Hájka po Český rozhlas Digitální rádio nejpozději 22. března příštího roku na Světový den vody. Stanice bude dostupná z 13 vysílačů a dokrývačů na území pěti krajů.

Digitální televize do regionů Jak se v Česku rozvíjely malé multiplexy