Na streamovací službě Voyo najdou diváci, podle jejích vlastních údajů, přes 700 českých filmů a přes 2000 dalších titulů. Celkově vzato jde o více než 17.000 hodin zábavy a diváci to zjevně oceňují!

Za úspěchem video služby Voyo prý stojí zejména původní projekty pod značkou Voyo Originál, prémiový lokální obsah, sázka na nejlepší české tvůrce a také největší nabídka českých filmů na trhu plus živé vysílání stanic skupiny Nova. Voyo se tak za necelé dva roky (restart služby proběhl na počátku roku 2021) dostalo na špičku domácího trhu streamovacích služeb, přičemž hranici 400.000 platících zákazníků překonalo v polovině října 2022. Nyní oznámilo, že v České republice a na Slovensku přešlo přes půl milionu uživatelů.

Voyo necílí na mladé Jde nám hlavně o rodiny, říká Daniel Grunt

„Sázíme na příběhy, které český divák zná, na špičkové tvůrce a uživatelsky příjemné prostředí. Voyo teď překonalo velký milník půl milionu předplatitelů. Ti v průměru tráví na Voyo více než 12 hodin týdně. V průběhu letošního roku připravujeme velké množství nových funkcí a produktových vylepšení,“ říká Lucie Oravčíková, Digital Director CZ/SK.

Naprostá většina obsahu je na Voyo dabovaná, na titulky narazíte jen občas. A Voyo je výborné v tom, že to jasně uvádí ještě před spuštěním pořadu!

Voyo se tak stalo největší lokální video službou typu VoD jak v České republice, tak na Slovensku, přičemž jejím základním pilířem je lokální obsah. i když samozřejmě nechybí ani zahraniční filmy, seriály, reality show či pohádky pro děti.

Sex O Clock, Karolin Omasta.

V nedaleké budoucnosti se můžeme těšit například na akční špionážní thriller Extraktoři, komediální seriál Sex O’Clock (10. března, foto výše) nebo na vůbec první novinku z žánru fantasy, kterou se na Voyo stane série Vědma v hlavních rolích s Dagmar Havlovou a Jaroslavem Duškem.

Letos má také video služba nabídnout dlouho očekávanou druhou řadu minisérie Iveta a třídílnou minisérii Matematiku zločinu s Janem Nedbalem a Jiřím Bartoškou.