Čtyři měsíce po integraci placené videotéky Voyo do sesterské IPTV služby O2 TV začíná tuto streamovací službu jako volitelný balíček nabízet i konkurenční T-Mobile televize. Jako jediná umožní svým zákazníkům část obsahu Voyo využívat zdarma.

Voyo se v nabídce T-Mobile televize objevilo ode dneška. Zájemci si ho mohou na dva týdny vyzkoušet zcela zdarma, což je o týden delší období, než kdyby tak učinili napřímo u Voyo. Nedostanou se ale k exkluzivnímu obsahu, jako jsou pořady Voyo Originál (např. série Iveta, Král Šumavy, Roubal, aj.) nebo lineárním sportovním přenosům. T-Mobile televize ale nabízí všem svým zákazníkům dlouhodobé využívání osekané verze Voyo zdarma jako „Voyo start“, v němž si bude možné přehrát pět pořadů měsíčně (jednotlivých epizod seriálů nebo filmy), opět s výjimkou produkce Voyo Originál a sportovních přenosů na lineárních kanálech Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Tuto základní bezplatnou verzi Voyo začíná T-Mobile televize aktivovat zákazníkům dnes. O zpřístupnění služby je bude informovat e-mailem, SMS nebo upozorněním v rámci aplikace T-Mobile TV GO (ale také je možné o zpřístupnění požádat v aplikaci Můj T-Mobile, prostřednictvím infolinky či na prodejnách T-Mobile). Plnou verzi Voyo si bude možné zaplatit za 159 korun měsíčně, tedy za stejnou sumu, jakou si účtuje Voyo i od přímých zákazníků, vyúčtování pak bude probíhat v rámci jedné měsíční faktury za T-Mobile televizi. Obě verze Voyo, jak bezplatnou, tak plnou, je možné využívat na pěti zařízeních, z toho na dvou souběžně, prostřednictvím set-top boxů s operačním systémem Android TV, chytrých televizorů, telefonů, tabletů atd., vždy s nainstalovanou aplikací Voyo.

Přejít z bezplatné na placenou verzi Voyo bude možné prostřednictvím mobilní aplikace, webové samoobsluhy, zákaznického centra, v aplikaci Voyo nebo ve značkových prodejnách T-Mobile. „Zařazení Voyo je jedním z dalších kroků, jimiž rozšiřujeme nabídku naší T-Mobile TV, jež si u zákazníků získává stále větší oblibu. Reagujeme na stále větší popularitu streamovacích platforem a přinášíme zákazníkům zábavu prostřednictvím jedné z nejoblíbenějších služeb na českém trhu. Jako velkou výhodu vidím i vzájemné propojení produktů, kdy přechody mezi aplikacemi jsou naprosto plynulé a pro zákazníka komfortní. Věřím, že je potěší i možnost bezplatné verze, kterou přináší svým zákazníkům pouze T-Mobile,“ uvedl Zdeněk Spurný, manažer televizních služeb T-Mobile.

Voyo je jako balíček v O2TV Nabízí i Novu Sport 3 a 4