Video služba přichází se zásadní změnou uživatelského prostředí. Jak je vidno z titulku, jde o standardní vzhled známý z mnohých videoték nejen typu VoD, tedy předplatitelských.

Skylink Live TV se vrhl do „mainstreamu“ a bývalá osobitost se změnila ve standardní styl, který možná znáte třeba z HBO Max, Netflixu, atd., atd. Jak kombinovaná IPTV vypadá ve webovém prostředí, vidíte na úvodním snímku (zde je podobná té minulé). V aplikaci pro Android TV je menu pouze na výšku a na obvyklé levé straně.

Majitel Skylinku integruje do chytrých TV Pro příjem služby nebude třeba set-top box

Existenci nové verze aplikace jsme si ověřili na boxu Homatics Box R 4K Plus s Android TV 11. Skylink na náš dotaz uvedl, že webová aplikace pod Windows 10 zůstává stejná, zatím se měnily aplikace pro „Smart TV“. Tu původní ještě najdete na zařízeních, typicky mobilech, s operačním systémem Android a ta se údajně měnit nemá. Podrobnosti zjišťujeme, bližší popis novinky chystáme.

Provozovatel Skylinku zároveň připravuje pro český trh další streamovací službu CANAL+, o které budeme informovat v samostatné zprávě.

Skylink Live TV 2023 na Android TV.