Novinka s jedenácti reproduktory míří do vyšších sfér, čemuž odpovídají jak kodeky Dolby Atmos, Dolby TrueHD či DTS:X, tak cena 13.990 Kč.

„Soundbar“ Hisense U5120GQW má umět vytvořit, citujeme… „…realistické 360° zvukové pole v horizontální i vertikální rovině s osmi širokopásmovými a třemi výškovými kanály.“ Osm kanálů je širokopásmových (čtyři směřují dopředu, dva do stran, dva vzhůru), tři jsou výškové, cílené směrem k posluchači. Bezdrátový subwoofer (od 40 Hz) má zabudován reproduktor o průměru osm palců (20,3 cm) a jeho výkon je 180 W. Společně se zvukovou lištou (max. 20 kHz) tak získáte 510 W, zřejmě hudebního výkonu, výkon v RMS k dispozici nebyl ani na zahraniční stránce produktu.

Zvuková lišta Sony HT-A5000 Drahá a zejména pro HDMI a velmi kvalitní audio

Hisense U5120GQW s audio systémem typu 7.1.2 má certifikaci Hi-Res Audio, napojit ho můžete jak přes rozhraní Bluetooth 4.2, tak přes HDMI (eARC), tedy HDMI s rozšířeným kanálem pro zpětnou komunikaci. Vedle toho je tu další dvojice HDMI určená pro vstup, dále Wi-Fi, optický a koaxiální audio vstup, linkový vstup a rozhraní USB.