Aplikace Zoom bude na vybraných přijímačích Sony Bravia k dispozici začátkem léta a půjde o televizory kompatibilní se systémem Bravia Cam.

„Jsme nadšeni, že můžeme ve spolupráci se společností Zoom přinést videokonference do našich televizorů BRAVIA a zpřístupnit služby Zoom na platformě Android TV,“ uvedl ShusukeTomonaga, vedoucí produktového designu televizorů Sony Bravia. „Toto partnerství umožní našim zákazníkům vychutnat si realističtější videokomunikaci na velké televizní obrazovce přímo v obývacím pokoji. Mohou tak být více ve spojení s lidmi, na kterých jim záleží, ať už pracují z domova, učí se na dálku, nebo si jen volají s přáteli a rodinou.“

Televizory Sony 2023: ekologičtější a s Google TV S vylepšeným zvukem z obrazovky

Společnost Sony oznámila, že Zoom Video Communications rozšíří své služby i na její televizory. Značka Sony Bravia s operačním systémem Google TV tak bude podporovat aplikaci Zoom for TV, která je ke stažení v obchodě Google Store/Play. Systém má navíc rozpoznat, kde se v místnosti nacházíte a jak daleko od televizoru jste a podle toho upravit nastavení obrazu a zvuku.

A jaké televizory budou se Zoomem kompatibilní?

Konkrétně má jít o Sony Bravia…

  • A75K, A80K, A80L (snímek v úvodu), A90K a A95K,
  • X75WL, X80K, X80L, X85K, X85L, X90K, X90L, X90S, X93L, X95K a X95L a
  • Z9K.

Foto v úvodu i uvnitř: Sony

Štítky