Provozovatel se v zaslané tiskové zprávě pochlubil i tím, že „…některé z funkcí jsou dokonce na českém i slovenském trhu unikátní a konkurence je nenabízí“.

Dva nové kanály představují jednu z nejlepších světových dokumentárních stanic BBC Earth, druhým je Story 4 s obsahem pro pomalu celou rodinu oslovující ale zejména ženské publikum (specifikováno Lepší.TV). BBC Earth je hodně známa cykly Sira Davida Attenborougha, jako je Planeta Země, Zmrzlá planeta či Modrá planeta, kanál je dostupný pouze v balíčku Max.

Vyzkoušeli jsme Lepší.TV Max Co nabízí a jak působí?

A novinkové funkce? tady je popis, fotogalerii najdete na konci článku.

  • Originální zvuk, titulky i podpora prostorového audia typu 5.1.
  • Označování živých sportovních přenosů a loga: zavedena byla značka „Živě“ dovolující snadněji rozpoznat právě vysílané sportovní události. Zavedena byla také loga týmů a lig.
  • Vylepšená informace o dostupnosti pořadu: nyní se zobrazuje datum, do kdy je dostupný, takže se můžete rozhodnout, zda ho stihnete v rámci tzv. zpětného zhlédnutí nebo si ho musíte nahrát.
  • Zaveden přehled pořadů dané stanice plus tzv. expandující přehled pořadů u něhož je hledání ve vodorovném pruhu obohaceno o rozbalování umožňující větší přehled o pořadech, které se zrovna vyhledávají. Po rozbalení tak má divák vidět až 4x více obsahu najednou. Funkce dovoluje i okamžitý přístup k již odvysílaným pořadům.

 

Foto v úvodu: Lepší.TV