Služba pro zákazníky T-Mobile umožňuje sledování televizních pořadů kdekoliv na 6 zařízeních současně, podívat se na pořad zpětně až 7 dní a oblíbené pořady, filmy a seriály si nahrát a zhlédnout kdykoliv po dobu 30 dní.

Magenta TV je distribuční platforma mobilního operátora T-Mobile Czech Republic, na které poskytuje OTT službu internetové televize. Od letošního května je nabízena jako pokračování služby T-Mobile TV GO. Je možno si ji nainstalovat na mobilní zařízení – telefony, tablety – po stažení z on-line obchodu jako aplikaci. Podobně je také možno postupovat s instalací na smart TV, moderních televizorech, pokud již tato služba není předinstalována. Nabízí čtyři úrovně předplatného odstupňované podle počtu kanálů od 97 (balíček S) až po 169 kanálů (s tarifem XL). V jednotlivých balíčcích je zpřístupněno odložené přehrání živého vysílání, nebo i objemem omezené videotéky VOYO či HBO max.

Služba je určena zákazníkům společnosti T-Mobile a k jejímu přihlášení stačí telefonní číslo. V případě, že zájemce je zákazníkem jiného mobilního operátora, nebo je tak říkajíc člověkem z ulice, má možnost s T-Mobile uzavřít jen pro MAGENTA TV zákaznickou smlouvu buď přes webové stránky, na prodejně nebo i na zákaznické lince telefonicky, kde uvede své kontaktní a fakturační údaje a stane se tak zákazníkem.

T-Mobile se logicky snaží mít těchto zákazníků co nejvíce. Proto nabízí v rámci své distribuční video platformy nové kanály. Včera proběhlo spuštění nového výlučně českého zpravodajsko-publicistického kanálu DVTV Extra, který bude na platformě půl roku exkluzivně a o němž jsme podrobně psali

Nová televize DVTV Extra Již dnes v distribuci Magenta TV

Britský humor s titulky  

Kromě této nabídky rozšířila  MAGENTA TV od 31. října obsah platformy nově také o DRAMOX a produkční tvorbu BBC First. Milovníci britského humoru a dramatu si tak mohou vychutnat vybrané pořady BBC First, které MAGENTA TV nabídne jako první v České republice. Diváci se mohou těšit například na kriminální seriál Vraždy ve Stratfordu, hvězdně obsazený seriál Čas se Stephenem Grahamem a Seanem Beanem nebo oblíbený seriál Otec Brown. A to vše v původním anglickém znění s českými titulky. Pořady BBC First budou dostupné pro zákazníky s digitální TV s tarifem M a vyšším.

Česká divadelní představení

Placená streamovací služba DRAMOX sdružuje desítky divadel a stovky představení nejrůznějších žánrů. Diváci se mohou podívat i na hry, které už aktuálně nejsou v repertoáru nebo jsou vyprodané. Na DRAMOXU najdou například představení Divadla v Dlouhé, Městských divadel pražských nebo Divadla pod Palmovkou. MAGENTA TV přinese výběr z 50 představení, a ten se bude průběžně obměňovat. DRAMOX bude k dispozici zdarma pro nové i stávající zákazníky s digitální TV s tarifem L a vyšším, a exkluzivně pouze v MAGENTA TV.

Nabídku titulů z BBC First a DRAMOX zákazníci najdou v průvodci MAGENTA TV na pozici 25 a 26. Až do 15. ledna 2024 bude obsah jako ochutnávka i v tarifech S a M v případě DRAMOX a S v případě BBC First.

 

Úvodní snímek: T-Mobile Czech Republic