Ještě v průběhu ledna by se měl objevit nový multimediální přehrávač s Google TV a radikálně změněným dálkovým ovladačem, který má být postaven na nové platformě.

Za 1.899 Kč se brzy začne prodávat „plusový“ model k S3 (odkaz na recenzi níže), který má mít – oproti základní verzi – vyspělejší dálkový ovladač a jiné šasi i když je zajímavé, že procesory i grafika zůstávají stejné. Třešničkou na dortu pak je bílá barva, byť stále jde o „malou plastovou krabičku“ s externím zdrojem.

Strong Leap-S3 Levný multimediální přehrávač s Google TV

Parametry i test základní verze si můžete přečíst na odkazu výše, novinka přichází zejména s odlišným vnějším stylem, který je vidět na snímcích, a také se zcela přepracovaným dálkovým ovladačem. Pro srovnání vidíte ve fotogalerii ten u modelu S3, u S3+ jsme zatím omezeni na dodané snímky, produkt chybí i na oficiálních stránkách.

Nový ovladač má nyní nejen numerickou část, ale také barevná tlačítka, která mnozí oceňují a těmto věcem se dříve bránil i samotný Google doufaje, že si uživatel vystačí se zjednodušeným ovladačem se kterým jste ovšem některé věci vůbec nemohli provést a museli jste dokoupit další, vyspělejší ovladač.

Z vlastností zmiňme dvoupásmovou Wi-Fi 5, skoro kompletní osazení rozhraními (chybí pouze analogové video) a zmiňme také to, že stále zůstává zabudován pouze klasický ethernet 10/100 Mb/s.

Rozměry boxu jsou 96 x 21 x 96 mm a hmotnost 150 gramů, takže jak vidíte, nic se nezměnilo ani zde.