Oficiální internetové stránky a profily na sociálních dnes spustila připravovaná sportovní televize Sporty TV, která zahájí vysílání příští pátek 1. března v celoplošném pozemním multiplexu 23 jako bezplatný program v DVB-T2.

Web stanice funguje na adrese www.sportytv.cz, kde je spuštěno odpočítávání do startu vysílání. Televize na něm také zveřejnila přehled chystaných pořadů a sporty, které bude nabízet formou přímých přenosů a záznamů. Informace o pořadech prosákly do médií již dříve a web je v podstatě jen potvrzuje: půjde o magazín Sám sobě koučem s Marianem Jelínkem, sportovním koučem, který v minulosti osobně pracoval pro hokejistu Jaromíra Jágra, magazín Sport bez obalu s fyzioterapeutem Michalem Novotným, magazín Zdravě na talíři s účastnicí letošního ročníku kuchařské show MasterChef Česko Petrou Kamencovou a talkshow Tess Flow s influencerkou a manželkou majitele Sporty TV Terezou Peterovou.

Sporty TV se představí 27. února Vysílání odstartuje o tři dny později

Ze sportů, které stanice na webu prozrazuje, jde o volejbalovou ČEZ extraligu a Extraligu žen, florbalovou Livesport Superligu a ČEZ extraligu, házenou, basketbalovou Lega Basket Seria A z Itálie, tenis, fotbal, hokej, americký fotbal, dostihy, motosport, atletický mítink Indoor Tour Madrid 2024, cyklistiku, curling, boxlakrosovou NBLL a esporty. U řady sportů zatím televize neuvádí konkrétní soutěže. Podrobnosti chce zveřejnit na tiskové konferenci příští úterý 27. února v Praze, které se zúčastní i majitel licencované společnosti Perinvest Tomáš Petera, pořadatel řady sportovních akcí. Provozuje také internetové televize Czechicehockey.tv a Czechfloorball.tv, jejichž obsah vzniká pomocí chytrých automatických kamer instalovaných v českých sportovních halách.

Sporty také během dnešního dne spustila oficiální profily na sociálních sítích Facebook, Instagram, X, LinkedIn, TikTok a vlastní kanál na YouTube.

Štítky