Ostravská společnost gonet provozující internetovou televizi (IPTV) Lepší.TV oznámila překonání hranice 100.000 platících zákazníků za všechny trhy, na kterých působí.

„Přinášíme lidem moderní sledování televize přes internet s množstvím jedinečných funkcí za vynikající cenu. Díky kvalitě poskytované služby a působením na několika trzích, se nám podařilo získat celkem 100 000. zákazníka, což vnímáme jako obrovský úspěch a současně to pro nás znamená ještě větší závazek vůči spokojenosti našich diváků,“ říká Pavel Górecki, ředitel Lepší.TV.

Vyzkoušeli jsme Lepší.TV Max Co nabízí a jak působí?

Služba Lepší.TV je momentálně dostupná v Česku, na Slovensku, v Polsku, Chorvatsku i na Ukrajině. Aktuálně má ve svém portfoliu až 156 TV stanic a deseti tisíce rádií a nabízí všechny běžné funkce a některé unikátní, jako zpětné přehrání až 100 dní (vybrané stanice). Vyzkoušet si ji může každý nový zákazník na 10 dnů za 1 Kč.

Společnost gonet existuje na českém trhu již více než 20 let a od svého založení se věnovala řadě nejrůznějších projektů. Známý je například server SMS.cz či TVprogram.cz s informacemi o více než tisících stanicích.

Štítky