Dvaadvacátou lokalitou, z níž bude moci zahájit vysílání televizní Regionální síť 11 s programy i-Vysočina.cz a iVodárenství.cz, bude vodojem v Jemnici mezi Dačicemi a Moravskými Budějovicemi.

Jižní část Vysočiny tento multiplex, který provozuje společnost Fiera touch pelhřimovského podnikatele Pavla Hájka, dosud nepokrýval. Většinu zprovozněných vysílačů má přitom právě na Vysočině, kde vysílá Hájkova historicky první televizní stanice i-Vysočina.cz. S tou později vstoupil i do odpojovaného regionálního vysílání v rámci celoplošného multiplexu 24 provozovaného společností Digital Broadcasting, ale v Regionální síti 11 šíří další svoje programy, a připravuje pro ni i svoji čtvrtou televizi R zaměřenou na regionální zpravodajství a publicistiku. Jemnický vysílač navíc bude moci využít i jedna z rozhlasových digitálních sítí, které Hájkova společnost Fiera touch vydražila v aukci kmitočtů pro DAB+.

Rozhlasový multiplex má využívat právě lokality, odkud už vysílá televizní Regionální síť 11, čímž operátor ušetří náklady. Kvůli blížícímu se startu televize R zprovozňuje Fiera touch stále větší počet vysílačů. Jen za poslední tři měsíce tak Regionální síť 11 zahájila vysílání v Pacově, Teplicích, Táboře a Plzni. Připravuje také spuštění pražského vysílače v lokalitě Děvín. Operátor často využívá pro umístění vysílačů vodojemy a komíny, aby nemusel stavět zcela nové stožáry.

Plzeň má šestý televizní multiplex Z vysílače Sytná odstartovala Regionální síť 11