Nová celoplošná hudební, zábavná a lifestylová televize OK TV, která bude vysílat v celoplošném multiplexu 24, se oficiálně představí 7. května na tiskové konferenci ve svém sídle na pražské Ohradě.

Studio a sídlo má televize v bývalé budově pobočky Raiffeisenbank stavební spořitelny v Hartigově ulici, kde už několik týdnů předtáčí zábavné pořady do vysílání, jež by mělo odstartovat v průběhu května. Společně s pozvánkou na tiskovou konferenci stanice odhalila jméno dalšího člena svého týmu, tiskového mluvčího, vedoucího PR a dramaturga Reného Kekelyho. Ten působí jako externí scénárista a dramaturg také v České televizi, kde se podílí na pořadu 13. komnata, a natáčí také vlastní talk show Face to Face pro TV Seznam, Stream.cz a vlastní kanál na YouTube. Kekely je zároveň mluvčím pražského Divadla Metro a manažer zpěvačky Petry Janů.

OK TV míří do multiplexu 24, už natáčí pořady Zaměří se na hudbu a showbyznys

Vedle Kekelyho mediální zastupuje OK TV také PR manažerka Olivia Lerner, která na sociálních sítích prozradila další chystaný pořad. „Rádi bychom Vás pozvali k účasti ve zbrusu nové vědomostní televizní soutěži „Jeden na jednoho“ s moderátorem Petrem Šiškou, kterou chystá televize OK TV. Ta zahájí své vysílání v květnu. Pokud máte rádi výzvy, soutěžení a máte široké znalosti, tato příležitost je přímo pro Vás! Natáčení soutěže se uskuteční ve dnech 29. dubna, 30. dubna, 1. května a 2. května 2024 v čase od 10:00 do 19:00 hodin,“ uvedla na svém profilu na Facebooku. Na jiné sociální síti, Instagramu, už dříve zveřejnil video z natáčení pořadu Sejdeme se u Cibulky známý moderátor Aleš Cibulka, který zároveň uvedl, že první díl televize odvysílá 20. května.

Někdejší účastníci pěvecké reality show SuperStar Barbora Václavíková, Šárka Vaňková a Zbyněk Drda zase zveřejnili na Facebooku fotografii z natáčení pořadu Hvězdy manéže. Za televizí OK TV stojí manželé Jana a Artur Kaiserovi, kteří jsou zároveň producenty největšího českého hudebního festivalu Votvírák. U jeho letošního ročníku, který se uskuteční první červnový víkend na letišti Boží Dar u Milovic, je OK TV uvedena jako hlavní mediální partner, stejně jako internetová TV Festival, kterou rovněž provozuje Jana Kaiserová, jež stojí i za řadou dalších akcí, jako je například výstava Mistři renesance.

Štítky