Na polovinu května oznámila start vysílání nová hudebně-zábavní televize OK TV, která obsadí programovou pozici v celoplošném terestrickém multiplexu 24.

Termín zahájení vysílání stanice komunikovala prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích. Další informace postupně pouští ven její spolupracovníci a tváře budoucí televize. Například muzikálový zpěvák Tomáš Löbl na Instagramu prozradil, že se bude podílet hned na dvou pořadech, které budou mít premiéru 20. května. Ve stejný den OK TV odvysílá také první vydání talk show Sejdeme se u Cibulky s moderátorem Alešem Cibulkou, který je známý z obrazovky České televize a TV Barrandov. OK TV také zveřejnila video o castingů na moderátory, kde se objevují někdejší hvězdy Superstar a dalších televizních pořadů Šárka Vaňková, Veronika Lálová, Barbora Mottlová a Klára Šedová. Později ale toto video ze sociálních sítí zmizelo.

Multiplex 24 už avizuje zařazení nového programu (Zdroj: Digital Broadcasting)

Svým zaměřením připomíná OK TV jinou celoplošnou televizi Pětka, která vysílala jen zhruba čtvrt roku na přelomu let 2012 a 2013 a proslavila se zejména spoluprací se zpěvačkou Ivetou Bartošovou. Stejně jako v případě OK TV šlo o lifestylově-zábavný kanál, který financoval bývalý manažer Mostecké uhelné společnosti Luboš Měkota. Ten se však dostal krátce po startu televize do problémů, když mu byl kvůli vyšetřování privatizace Mostecké uhelné obstaven veškerý majetek a televize Pětka přišla o investora. Nového už nenašla a v únoru 2013 ukončila vysílání. OK TV je ale v jiné situaci než TV Pětka, stojí za ní manželé Kaiserovi, kteří se dlouhou dobu pohybují v showbyznysu, stojí například za hudebním festivalem Votvírák nebo za výstavami Mistři renesance.

OK TV sídlí v bývalé pobočce Raiffeisenbank stavební spořitelny na pražském Žižkově, kde se také na zítřejší tiskové konferenci představí novinářům.

OK TV se představí 7. května Slibuje zábavu, lifestyle a hudbu

Štítky