Set-top box s předlouhým oficiálním názvem „DI-Way HbbTV Combo DVB-T2/C, DVB-S2 Full HD HEVC“ poslouží ale i pro satelitní příjem u nás nejspíše jen volný.

Společnost Sapro chce set-top box za 1899 Kč prezentovat především jako zařízení pro příjem DVB-T2/HEVC s HbbTV. I když totiž nabízí výše zmiňované tunery, tedy mimo jiné DVB-T2 a DVB-S2, v druhém případě jde pouze o bezkartový systém Panaccess (platforma Pantelio na družici Hispasat na pozici 30° W) a zde je zapotřebí uzavření smlouvy s provozovatelem. Tím hlavním lákadlem tak bude příjem pozemní s podporou DVB-T2/HEVC a hybridního televizního vysílání HbbTV.

ČTĚTE TAKÉ:

K tomu je DI-Way vybaven ethernetovým připojením pro domácí sítě, resp. na internet, takže je zapotřebí mít k televizoru přitažen kabel s Ethernet (LAN). Časem by ale mohlo být k dispozici i bezdrátové Wi-Fi prostřednictvím adaptéru pro USB.

DI-Way HbbTV Combo je napájen externím adaptérem, jeho rozměry jsou 193 x 20 x 115 mm a zabudováno je rozhraní HDMI (výstup až do 1080p), stereo A/V výstup v podobě 3,5 mm jacku, digitální optický audio výstup a USB 2.0.