8. březen bude pro fanoušky HBO v Česku velkým dnem. Streamovací služba HBO GO se změní na HBO Max a zároveň vyjde pro mnohé jeden z nejočekávanějších seriálů letošního roku Lakers: Vzestup dynastie (Winning Time: The Rise of the Lakers).

Sportovního prostředí je v televizní tvorbě v posledních letech velmi populární a basketbal ukázal, že umí psát velké příběhy. Seriál je natočený podle úspěšné knihy knihy Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s od Jeffa Pearlmana. Nebude se tedy jednat o dokument, ale spíše o vzpomínkové drama s komediálními prvky. Těšit se můžeme na detailní sportovní příběh jedné výjimečné generace sportovců, atmosféru 80. let a především opravdu hodně basketbalu. Lákadlem je možnost nahlédnout do soukromého (mnohdy divokého) života celebrit i za oponu fungování basketbalového týmu i celého byznysu, jenž je na něm navázaný.

V seriálu se představí: John C. Reilly jako Jerry Buss, Quincy Isaiah jako Magic Johnson, Jason Clarke jako Jerry West, Adrien Brody jako Pat Riley, Gaby Hoffmann jako Claire Rothman, Tracy Letts jako Jack McKinney, Jason Segel jako Paul Westhead, Julianne Nicholson jako Cranny McKinney, Hadley Robinson jako Jeanie Buss, DeVaughn Nixon jako Norm Nixon, Solomon Hughes jako Kareem Abdul Jabbar a mnoho dalších.

Jak se bude HBO Max lišit od HBO GO? Co čeká uživatele videotéky HBO?