Další slevu na předplatné začala u příležitosti uvedení nového seriálu Rod draka, který dějově předchází populárním Hrám o trůny, nabízet streamovací služba HBO Max.

Na všech trzích, kde tato placená videotéka působí, je možné získat její předplatné o třetinu levněji. Na rozdíl od zaváděcí ceny letos v březnu se ale akce týká pouze ročního předplatného, za které nyní zájemci zaplatí 1590 Kč místo dosavadních 2388 Kč. Týká se to ale pouze nových předplatitelů, kteří si službu aktivují do 30. října. Měsíční předplatné zůstává na úrovni 199 Kč.

Rod draka na HBO Max od 22. srpna Co se stalo 200 let před Hrou o trůny?

Akční roční předplatné je na úrovni, kterou nabízela konkurenční služba Disney+ při červnovém vstupu na český trh. Tehdy bylo možné roční předplatné získat za 1590 Kč, nyní vyjde na 1999 Kč. Měsíční předplatné Disney+ je stejné jako u HBO Max – 199 Kč. Zatímco Disney+ zažívá vlnu zájmu předplatitelů, HBO Max se po uvedení na trh potýkalo s problémy. Podle neoficiálních čísel jej už před časem v počtu předplatitelů předběhla tuzemská služba Voyo, kterou provozuje televize Nova. Dlouhodobou jedničkou trhu je Netflix, jeho pozici chce ale ohrozit Disney+.

Hra o trůny ve 4K a s podporou HDR HBO Max uvedlo seriál i v Ultra HD