Největší tuzemská placená streamovací služba Voyo se stala součástí programové nabídky už třetí IPTV služby od největších mobilních operátorů u nás. Po O2TV a T-Mobile televizi ji mohou využívat i zákazníci Vodafone TV.

Novinka přichází v době, kdy Vodafone TV slaví třetí výročí svého vzniku a postupně do sebe integrovala největší českou kabelovou společnost UPC. Voyo je jako služba předinstalované v set-top boxu Vodafone TV, ale je také součástí nového programového balíčku Family společně se 17 lineárními televizními kanály za souhrnný měsíční poplatek 220 korun. Podobně jsou v rámci dalšího nového balíčku Cinema programy HBO a také streamovací služba HBO Max za cenu 220 korun měsíčně. Třetím nový balíčkem je pak Sport s 15 lineárními kanály včetně třeba Premier Sport nebo Nova Sport, tedy kompletní fotbalovou Ligu mistrů, zápasy evropských fotbalových lig i hokejovou NHL nebo závody Formule 1 (kanály Sport 1 a 2) za 150 korun měsíčně.

Osekané Voyo zadarmo? Přes T-Mobile Nabízí pět pořadů měsíčně

Tři nové programové balíčky navazují na základní balík, který vznikl kombinací původních televizních tarifů Klasik, Komfort a Komplet, a 11 doplňkových balíčků. K tomuto základu, který obsahuje téměř 120 lineárních televizních programů za 320 korun měsíčně, si mohou zákazníci přikoupit zmiňované nové balíčky Sport, Cinema a Family. „Chtěli jsme divákům nabídnout bohatší, a přitom přehlednější televizi přizpůsobenou jejich preferencím, kde si mohou vybrat obsah pohled svého. Kdo má u Vodafonu i pevný internet, zaplatí za Vodafone TV, která zahrnuje téměř 120 kanálů a naši bohatou videotéku, pouhých 150 korun měsíčně,“ říká Zohar Weitz, viceprezidentka Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

„Díky novému obsahu, který nabízíme, ať už jde o milovníky sportu nebo Voyo, jsou naše balíčky nejatraktivnější na trhu. Celá rodina může sledovat televizi až na čtyřech zařízeních bez nutnosti zapojení set-top boxu, naše televizní služby jsou tak dostupné i na cestách,“ dodala Weitz. Vedle lineárních televizních kanálů nabízí Vodafone TV videotéku s 2000 tituly, která je součástí základního balíčku bez dalších poplatků. Tento základní balíček, který nese stejný název jako služba Vodafone TV, nabízí takřka dvojnásobek stanic než u původního základního omezeného balíčku Klasik. Vodafone TV lze sledovat přes set-top box (standardní nebo prémiový), skrze aplikace pro mobil, tablet, přes webové rozhraní na počítači a aplikace pro chytré televize se systémem Android.

Voyo je jako balíček v O2TV Nabízí i Novu Sport 3 a 4